Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Blended Red Berries - Al Carlo
Blended Red Berries – Al Carlo

3200 L3800 L

3200 L3800 L

Përzgjidhni mundësi

Blended Red Berries – Al Carlo

3200 L3800 L

Blended Red Berries – Al Carlo  është një kombinim i duhanit te zgjedhur me nuanca mjedër dhe rrush pa fara.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , Shijet: , ,

Description

Blended Red Berries – Al Carlo  është një kombinim i duhanit te zgjedhur me nuanca mjedër dhe rrush pa fara.

Doza e rekomanduar: Shake dhe Vape (mbushje me bazën)
Paketimi: 120 ml (shishe me pikatore)

Shije premium Al Carlo sjell variante jo tradicionale të shijeve të duhanit. Ju mund të perdorni çdo shije Al Carlo menjëherë pas përzierjes. Edicioni Shake and Vape përmban 15 ml shije të shijshme në një shishe plastike topolake 120 ml.

Shijet kanadeze Al Carlo prodhohen në një laborator farmaceutik dhe të gjithë përbërësit vijnë nga burime të cilësisë më të lartë. Falë kësaj, mund të jeni të sigurt se çdo shije do të garantojë përvojën maksimale të shijes. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shtoni një bazë dhe ta lini veten të lëvizni në valët e përzierjeve unike të duhanit.

Ndalimi i shitjes personave nën 18 vjeç

Additional information

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.