Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Bateri IJOY 21700
Bateri IJOY 21700 – 3750 mAh 40A

1900 L

1900 L

Bateri IJOY 21700 – 3750 mAh 40A

1900 L

Bateri IJOY 21700 – Lloji i fundit i baterisë 21700 iJoy INR 3750mAh 40A sjell performancë dhe furnizim edhe më të madh me energji për avullimin.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Categories: ,

Description

Bateri IJOY 21700 – 3750 mAh 40A

Lloji i fundit i baterisë 21700 iJoy INR 3750mAh 40A sjell performancë dhe furnizim edhe më të madh me energji për avullimin. Bateritë e tipit 21700 janë krijuar për MOD që mbështesin këtë standard.

Falë përbërjes të sigurt të Li-Ni, mundësia e çdo rreziku në rast të keqpërdorimit zvogëlohet në minimum.

Parametrat:
Kapaciteti: 3750mAh
Lloji: 21700
Rryma e shkarkimit: 40A
Tensioni nominal: 3.7V
Tensioni maksimal: 4.2V
Tensioni minimal: 2.5V
Përbërja: Li-Ni
Diametri: 21.4 mm
Gjatësia: 70.2 mm

Prodhuesi: IJOY

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.