Banana & Mango – Just Juice
Banana & Mango – Just Juice

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Banana & Mango – Just Juice

2250 L2600 L

Banana & Mango – Just Juice, ju keni folur për të, kështu që ajo më në fund është këtu! Kombinimi më i kërkuar i shijeve sapo ka ardhur dhe gjithçka që mund të themi është wow, kishit të drejtë! Shija vërtet mbresëlënëse e bananes dhe mangos ka fituar vendin e saj në mesin e shijeve tona të frutave.

Porosi e thjeshtuar
Kategori: , Shijet: ,

Banana & Mango – Just Juice, ju keni folur për të, kështu që ajo më në fund është këtu! Kombinimi më i kërkuar i shijeve sapo ka ardhur dhe gjithçka që mund të themi është wow, kishit të drejtë! Shija vërtet mbresëlënëse e bananes dhe mangos ka fituar vendin e saj në mesin e shijeve tona të frutave.

 

Prodhuesi Just Juice nga Britania e Madhe prezanton gamën e tij të shijeve luksoze të frutave shake & vape, të cilat do të tërheqin veçanërisht për adhuruesit e frutave. Ju presin një sërë përzierjesh të ndryshme frutash, duke përfshirë përzierjet e frutave shtëpiake si dhe kombinime freskuese tropikale. Këto janë shije shake & vape që do të mund t’i përdorni menjëherë pas mbushjes së bazës.. Të gjitha shijet nga seria Just Juice kalojnë nëpër kontrolle të rrepta daljeje përpara se të hidhen në treg. Ato janë bërë nga përbërësit më të mirë të mundshëm për të ruajtur shijen autentike të frutave. Shijet e Just Juice S&V vijnë në një shishe të madhe 60 ml që përmban 20 ml aromë.

 

Sasia e rekomanduar: Shtoni 40 ml baze ose booster (nikotine) në një shishe 60 ml

Koha e rekomanduar e perdorimit: Nuk kërkohet sipas rekomandimeve të prodhuesit

Vëllimi: 20 ml aromë në një shishe 60 ml dhe me një mbyllje të sigurte që të mos hapet nga fëmijet, në versionin Shake & Vape

Vendi i prodhimit: Britania e Madhe

Ruajeni produktin në një vend të errët në një temperaturë prej 10-20 ° C
Jo i përshtatshëm për gratë shtatzëna dhe me gji. Ndalohet shitja për personat nën 18 vjeç. Mbajeni larg fëmijëve.

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG