Aspire Zelos X Kit
Aspire Zelos X Kit

9300 L

9300 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Aspire Zelos X Kit

9300 L

Aspire Zelos X Kit është një tjetër pasardhës i kompleteve të njohura fillestare të pajisura me një atomizues Nautilus 3.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Aspire Zelos X Kit është një tjetër pasardhës i kompleteve të njohura fillestare të pajisura me një atomizues Nautilus 3.

Zelos X Mod me formë ergonomike është shumë i ngjashëm me Zelos 3, por me avantazhin e madh të një baterie të jashtme 18650. Ju mund të prisni fuqinë e rregullueshme deri në 80 W duke përdorur butonat dhe një ekran të gjerë TFT me ngjyra.

Ai është i pajisur me rezervuarin legjendar Aspire Nautilus 3 me diametër 22 mm, i cili mund të mbajë 3 ml e-lëng. Nautilus 3 është i pajtueshëm me gamën e kokave ngrohëse Nautilus dhe Nautilus BVC, kështu që ju mund të prisni me padurim ofrimin e shijes superiore. Rezervuari ka një mbushje të thjeshtë të sipërme pasi të keni nxjerrë kapakun e sipërm. Ju gjithashtu mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë cilësimesh të rrjedhës së ajrit duke përdorur unazën rrotulluese AFC, në mënyrë që të mund të shijoni gjithçka, nga avulli i ngushtë MTL deri tek RDL.

Përmbajtja e paketës
1x Aspire Zelos X MOD
1x Tank Aspire Nautilus 3
1x BVC 0.3ohm rezistence
1x rezistence 1.0ohm
1x set pjesësh rezervë
1x kabllo USB-C
1x udhëzime

Parametrat:
Përmasat: 132.5mm x 37.5mm x 24.5mm
Fuqia e rregullueshme: 1W-80W
Bateria: 1x e jashtme 18650
Ngarkimi: Porta USB-C
Tema: 510
Vëllimi: 3 ml

Ngjyra

E zeze, Silver

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.