Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Aspire Zelos 2.0 – Nautilus 2s

8200 L

Aspire Zelos – Seria e tankeve Nautilus ka qenë një garanci e cilësisë dhe shijes së shkëlqyer nga goja në mushkëri për disa vjet tani. E njëjta gjë vlen edhe për versionin e fundit të clearomizatorit të njohur Nautilus 2. Model S vjen me një strukturë të përmirësuar, metodë më të lehtë mbushjeje, vëllim të shtuar dhe dy rezistenca.

Porosi e thjeshtuar
Kategori: ,

Aspire Zelos 2.0 – Nautilus 2s
Seria e tankeve Nautilus ka qenë një garanci e cilësisë dhe shijes së shkëlqyer nga goja në mushkëri për disa vjet tani. E njëjta gjë vlen edhe për versionin e fundit të clearomizatorit të njohur Nautilus 2. Model S vjen me një strukturë të përmirësuar, metodë më të lehtë mbushjeje, vëllim të shtuar dhe dy rezistenca. Në set së bashku me të do të gjeni një mod të besueshëm Zelos 2.0 me një bateri të integruar me një kapacitet 2500mAh dhe karikim mikro USB. Dizajni i tij i thjeshtë dhe format e rrumbullakëta përshtaten në mënyrë të përkryer në dorë dhe grupi Zelos nuk është vetëm i rehatshëm për tu mbajtur, por edhe për ta kontrolluar.

1x Zelos 2.0 mod
1x rezervuar Nautilus 2S
1x rezistence 1.8Ω (10W-14W)
1x rezistence 0.4Ω (23W-28W)
1 x trup xhami rezervë
1x Drip Tip shtesë
6x rrathe O-unazë
1 x karikues mikro USB

Përmbajtja e paketës ende mund të specifikohet.

Përmasat: 74.5mm x 38mm x 23mm
Fuqia e rregullueshme: max. 50W
Temperatura e rregullueshme: 100 ° C-315 ° C / 200 ° F-600 ° F
Mënyrat e mbështetura: VV / VW / Bypass / TC- (NI / TI / SS) / TCR
Rezistenca : 0.1Ω-1Ω për mënyrat e temperaturës
0.1Ω-3.5Ω për mënyrat VW dhe VV
Bateria: 2500mAh
Karikimi: portë mikro USB
Madhesia e Drip Tip: 510

Përmasat: 61.5mm x 23mm
Vëllimi: 2.6ml
Tema: 510
Drip Tip: 510

Ngjyra

E zeze, Gri

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.