Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

AEON Shake: Zipa

Nëse i pëlqeni përzierjet e manaferrave të ëmbla, me siguri do të jeni të kënaqur me Zipa nga seria AEON Shake. Do të ofrojë një përzierje të shkëlqyer të manave të errëta, luleshtrydheve të ëmbla dhe rrushit me lëng. Ndër manaferrat mund të gjeni, për shembull, manaferra ose boronica. Përzierja e frutave që rezulton më pas hidhet sipër me një pjesë të coolada dhe anise për një efekt të ftohtë. Ju thjesht nuk do ta harroni këtë shije.

Porosi e thjeshtuar
Kategori:

Nëse i pëlqeni përzierjet e manaferrave të ëmbla, me siguri do të jeni të kënaqur me Zipa nga seria AEON Shake. Do të ofrojë një përzierje të shkëlqyer të manave të errëta, luleshtrydheve të ëmbla dhe rrushit me lëng. Ndër manaferrat mund të gjeni, për shembull, manaferra ose boronica. Përzierja e frutave që rezulton më pas hidhet sipër me një pjesë të coolada dhe anise për një efekt të ftohtë. Ju thjesht nuk do ta harroni këtë shije.

Në serinë AEON Shake, gjëja e duhur i pret të gjithë adhuruesit e frutave të ëmbla, përzierjeve freskuese të frutave apo ëmbëlsirave të shijshme. Seriali do të ofrojë një shije frutash tepër autentike. Falë sofistikimit të tij, mund të tërheqë edhe avulluesit që zakonisht nuk fokusohen te frutat. Këto janë disa nga shijet më të mira të frutave dhe ëmbëlsirave në treg sot.

Doza e rekomanduar: Shake dhe Vape (mbushje me bazën)
Paketimi: 120 ml (shishe me pikatore)
Koha e maturimit: 3-7 ditë
Gama e shijeve AEON Shake përmban një shpërthim të vërtetë frutash freskuese dhe ëmbëlsirash të ëmbla me shijen më autentike. Menjëherë pas përzierjes, do të befasoheni këndshëm nga shprehja e veçantë dhe e pashtrembëruar e lëngut elektronik që rezulton. Çdo paketë shije AEON Shake përmban 24 ml aromë propilen glikol në një shishe Chubby 120 ml për përgatitje të lehtë.

Zhvillimi i çdo shije AEON kalon në një fazë shumë-mujore testimi dhe akordimi për shprehjen më të mirë të mundshme përfundimtare. AEON garanton procese të sakta prodhimi dhe ka një eksperiencë shumëvjeçare në mënyrë që të mund të shijoni lëngun elektronik që rezulton më i mirë.

Shijet AEON nuk përmbajnë diacetil dhe përmbajnë një minimum ëmbëlsuesish shtesë për një kohëzgjatje më të gjatë të kokës së nxehtë dhe një shprehje të pastër dhe të pashtrembëruar. Shijet AEON do të dalin më mirë në atomizuesin tuaj të preferuar 3-7 ditë pas përzierjes së lëngut elektronik që rezulton.

Ndalimi i shitjes personave nën 18 vjeç

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.