Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

AEON Journey Discovery S&V Old Captain
AEON Journey Discovery: Old Captain

3200 L3800 L

3200 L3800 L

Përzgjidhni mundësi

AEON Journey Discovery: Old Captain

3200 L3800 L

AEON Journey Discovery: Old Captain: Shija e plotë e duhanit si nga një tub tradicional, kjo është ajo që sjell shija e Old Captain. Kjo përzierje përbëhet nga lloje të zgjedhura me kujdes të duhanit më të mirë të purove, të cilat ofrojnë një aromë të këndshme aromatike me një aromë pak pikante, nuanca të lehta kremi të butë, kakao, arra dhe vanilje.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , Shijet: , ,

Karta Premium

Sasia

Dergesa

Cmimi/Pc

Kursim

2

50%

3150 L

860 L

5

Falas

3050 L

2580 L

Description

AEON Journey Discovery: Old Captain: Shija e plotë e duhanit si nga një tub tradicional, kjo është ajo që sjell shija e Old Captain. Kjo përzierje përbëhet nga lloje të zgjedhura me kujdes të duhanit më të mirë të purove, të cilat ofrojnë një aromë të këndshme aromatike me një aromë pak pikante, nuanca të lehta kremi të butë, kakao, arra dhe vanilje.Kjo kuti thithëse mund të tërheqë edhe përdoruesit që nuk i pëlqejnë përzierjet e duhanit.Seria premium Journey Discovery nga prodhuesi AEON do të ofrojë më të mirat e shijeve të duhanit në botë. Në linjë, do të gjeni të dyja përzierjet e sofistikuara të duhanit me një përbërës, si dhe një përzierje të shijshme duhani dhe arra krokante. Nuk duhet të mungojnë as purot e njohura dhe duhanet për pipë. E gjithë seria është jashtëzakonisht komplekse dhe e sofistikuar.

Doza e rekomanduar: Shake dhe Vape (mbushje me bazën)
Paketimi: 120 ml (shishe me pikatore)
Koha e maturimit: 3-7 ditë
Gama e shijeve AEON Shake përmban një shpërthim të vërtetë frutash freskuese dhe ëmbëlsirash të ëmbla me shijen më autentike. Menjëherë pas përzierjes, do të befasoheni këndshëm nga shprehja e veçantë dhe e pashtrembëruar e lëngut elektronik që rezulton. Çdo paketë shije AEON Shake përmban 24 ml aromë propilen glikol në një shishe Chubby 120 ml për përgatitje të lehtë.

Zhvillimi i çdo shije AEON kalon në një fazë shumë-mujore testimi dhe akordimi për shprehjen më të mirë të mundshme përfundimtare. AEON garanton procese të sakta prodhimi dhe ka një eksperiencë shumëvjeçare në mënyrë që të mund të shijoni lëngun elektronik që rezulton më i mirë.

Shijet AEON nuk përmbajnë diacetil dhe përmbajnë një minimum ëmbëlsuesish shtesë për një kohëzgjatje më të gjatë të kokës së nxehtë dhe një shprehje të pastër dhe të pashtrembëruar. Shijet AEON do të dalin më mirë në atomizuesin tuaj të preferuar 3-7 ditë pas përzierjes së lëngut elektronik që rezulton.

Ndalimi i shitjes personave nën 18 vjeç

Additional information

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.