AEON Journey Discovery Desert Ship
AEON Journey Discovery: Desert Ship

3200 L3800 L

3200 L3800 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

AEON Journey Discovery: Desert Ship

3200 L3800 L

Desert Ship është një nga llojet më të njohura të duhanit në fushën e avullimit. Shija me të njëjtin emër nga prodhuesi AEON është përshtatur mirë në përsosmëri falë testeve të shumta. Ai sjell një shije autentike dhe të fortë të një përzierje duhani në të cilën do të gjeni nota të thata këndshëm me një nuancë paksa të ëmbël.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , Tag:

Karta Premium

Sasia

Dergesa

Cmimi/Pc

Kursim

2

50%

3150 L

860 L

5

Falas

3050 L

2580 L

Desert Ship është një nga llojet më të njohura të duhanit në fushën e avullimit. Shija me të njëjtin emër nga prodhuesi AEON është përshtatur mirë në përsosmëri falë testeve të shumta. Ai sjell një shije autentike dhe të fortë të një përzierje duhani në të cilën do të gjeni nota të thata këndshëm me një nuancë paksa të ëmbël. Kjo aromë shumëngjyrëshe duhani është kompromisi ideal midis përzierjes së një cigareje dhe një puro. Do të bini në dashuri me të pothuajse menjëherë pas hapjes së shishes.Seria premium Journey Discovery nga prodhuesi AEON do të ofrojë më të mirat e aromave të duhanit në botë. Në linjë, do të gjeni të dyja përzierjet e sofistikuara të duhanit me një përbërës, si dhe një përzierje të shijshme duhani dhe arra krokante. Nuk duhet të mungojnë as purot e njohura dhe duhanet për pipë. E gjithë seria është jashtëzakonisht komplekse dhe e sofistikuar.

Doza e rekomanduar: Shake dhe Vape (mbushje me bazën)
Paketimi: 120 ml (shishe me pikatore)
Koha e maturimit: 3-7 ditë
Gama e shijeve AEON Shake përmban një shpërthim të vërtetë frutash freskuese dhe ëmbëlsirash të ëmbla me shijen më autentike. Menjëherë pas përzierjes, do të befasoheni këndshëm nga shprehja e veçantë dhe e pashtrembëruar e lëngut elektronik që rezulton. Çdo paketë shije AEON Shake përmban 24 ml aromë propilen glikol në një shishe Chubby 120 ml për përgatitje të lehtë.

Zhvillimi i çdo shije AEON kalon në një fazë shumë-mujore testimi dhe akordimi për shprehjen më të mirë të mundshme përfundimtare. AEON garanton procese të sakta prodhimi dhe ka një eksperiencë shumëvjeçare në mënyrë që të mund të shijoni lëngun elektronik që rezulton më i mirë.

Shijet AEON nuk përmbajnë diacetil dhe përmbajnë një minimum ëmbëlsuesish shtesë për një kohëzgjatje më të gjatë të kokës së nxehtë dhe një shprehje të pastër dhe të pashtrembëruar. Shijet AEON do të dalin më mirë në atomizuesin tuaj të preferuar 3-7 ditë pas përzierjes së lëngut elektronik që rezulton.

Ndalimi i shitjes personave nën 18 vjeç

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.