Shopping Cart

No products in the cart.

Available Filters

Kerkoni Produkte

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom
Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Al Carlo

Shijet e reja Al Carlo jane nje seri premium Shake & Vape qe ofrojne nje shije unike nga nje perzierje e duhanit dhe frutave me nje embelsi te bute. Aromat jane te cilesise me te larte dhe vijne ne shishet e madhe 120 ml me 15 ml shije. Ky eshte nje produkt i persosur per te gjithe ata qe pelqejne shijet e duhanit dhe deshirojne te provojne diçka jokonvencionale!

Filter

Po shfaqen krejt 7 përfundimet