Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Lengje

Aktualisht ne disponojme mbi 100 lloje lengjesh me kombinime shijesh nga me te ndryshmet ku ju mund te zgjidhni dhe te eksploroni boten e lengjeve. Jemi munduar qe te zgjedhim vetem ato lengje dhe marka qe jane teper cilesore ne shije. Cdo shije qe ofrohet eshte e testuar nga ana jone dhe ne mund tju ndihmojme shume lehtesisht se cfare lengu mund tju pershtatet ju. Duhet te permendim qe te gjitha lengjet qe ne ofrojme jane te certifikuara.

Po shfaqen 1–20 nga 110 përfundime gjithsej