Shopping Cart

No products in the cart.

Krijoni nje llogari dhe perfitoni 5% ulje per cigaren tuaj te pare

Kupon: ILOVEVAPE

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Pese keshilla thelbesore per vape qe duhet te mbani mend

Pese keshilla thelbesore per vape

Pavarësisht nëse nuk keni përdorur vape më parë, ose keni shumë vite që e përdorni, ka gjithmonë diçka të re për të mësuar rreth botës së vape. Më poshtë, kemi shkruar një postim informues me pese keshilla thelbesore per vape që çdo përdorues i vape duhet të dijë.

Mirëmbani pajisjen tuaj të vape

Një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të mbani mend kur jeni duke përdorur rregullisht vape është të mbani të pastër pajisjen tuaj. Kjo do t’ju ndihmojë të keni një përvojë më të mirë dhe të përmirësuar kur të përdorni paisjen vape. Me kalimin e kohës, rezervuarët mund të krijojnë natyrshëm mbetje të cilat mund të ndikojnë negativisht në cilësinë dhe shijen e përgjithshme të lëngjeve tuaja.
Rekomandohet që ta pastroni pajisjen tuaj duke e zbrazur dhe zhytur në ujë të ngrohtë rezervuarin dhe mos harroni ta lini të thahet gjatë natës përpara se ta përdorni.

Ruani siç duhet lëngjet tuaja

Së dyti, është e rëndësishme të mbani mend se nuk duhet t’i lini thjesht lëngjet tuaja kudo. Duhet të jeni të vetëdijshëm se lëngjet duhet të ruhen siç duhet në një vend të sigurt. Kjo do të thotë të mos e lini lëngun tuaj në rrezet e diellit direkte ose në një zonë të nxehtë. Në përgjithësi, vendi më i mirë për të lënë lëngun tuaj të vape është në një vend të errët të freskët, pasi kjo do t’i mundësojë atij të ruajë cilësinë e tij të përgjithshme.

Rifreskoni shijet shpesh

Së treti, duhet të mendoni për zgjedhjen e një shije të ndryshme herë pas here. Në fund të fundit, ju nuk dëshironi të mos shijoni lëngun tuaj. Nëse dëshironi të riktheni të gjithë shijen dhe aromën në përvojën tuaj të përdorimit të vape, atëherë duhet të kaloni në një shije krejt të re pasi kjo do të zgjojë sërish sythat e shijes. Prandaj, ia vlen të blini rregullisht shije të reja.

Prisni përpara se të përdorni përsëri paisjen vape

Një tjetër fakt thelbësor për t’u mbajtur mend është të prisni përpara se të përdorni përsëri paisjen vape dhe jo thjesht të vazhdoni ta përdorni pa pushim. Ju duhet të prisni rreth 15 deri në 30 sekonda përpara se të thithni përsëri vape-in tuaj, në mënyrë që lëngu të ketë kohë të mjaftueshme për të njomur spiralen. Nëse jeni duke përjetuar thithje të thata, atëherë rekomandohet që të prisni edhe më gjatë.

Merrni kohë për të zgjedhur pajisjen tuaj

Së fundi, gjëja e fundit që duhet të mbani mend është të bëni disa kërkime kur bëhet fjalë për blerjen e pajisjes suaj vape për herë të parë. Vlen të merren parasysh nevojat tuaja individuale dhe preferencat tuaja. Pavarësisht nëse jeni blini vape për herë të parë, apo keni blerë shumë vape në të kaluarën, është ende e rëndësishme të përcaktoni se çfarë saktësisht dëshironi pasi ka një shumëllojshmëri opsionesh të disponueshme në ditët e sotme.

Për pyetje apo këshilla të tjera mund të na shkruani në mënyrat tona të kontaktit.
Monkey Vape
Monkey Vape

Monkey Vape është një dyqan online i krijuar ne 2019 dhe me bazë në Tiranë. Ne jemi një nga dyqanet kryesore online të cigareve elektronike dhe lengjeve. Ne punojmë për të ofruar modelet më të mira dhe më unike të cigareve & lengjeve me çmimet më të mira të mundshme.