Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Perfitoni nga shume perparesi duke u abonuar ne abonim!
Lexo me shume

Perfitimet

Dergese falas brenda 24 oreve

in Tirana/Albania

Cmime te uleta

per nje zgjedhje te kategorive

Akses ne shitje private

6 her ne vit

Prioritet

per porosi dhe sherbim

Dergesa -50%

porosi jasht Tirane

-20% zbritje ne Monkey Vape

per ditlindjen tuaj

Monkey Vape Premium

3000 Leke per 1 vit, kaq shume arsye per te bere hapin!

Detaje te ofertes tone per Klientet Premium

Dëshironi të kurseni para tuaja? Nëse po atëherë ju ftojmë të blini katrën tonë premium me vlerë 3000 lekë dhe të përfitoni nga ofertat tona vetëm për ju! Klientët Premium përfitojnë transport falas, ulje cmimi, oferta të personalizuara, trajtim prioritar. Klientët Premium janë klient besnik prandaj ata kompensohen dhe fitojnë nga ne. Për më shumë detaje lexoni më poshtë!

Ulje cmimi në Lëngje

Si një anëtarë premium të gjitha ofertat janë të aksesueshme për ju. Blini sa më shumë për të përfituar më shumë. Kurseni deri në 30% duke blerë sa më shumë lëngje. Uljet që do të përfitoni do të përllogariten pasi ne te kemi perpunuar porosine tuaj.


Shitjet ekskluzive private

Anëtarët Premium kanë akses të privilegjuar në 6 shitje private të vitit nga promovimet unike për produktet më të mira vape.

-20% zbritje për ditëlindje

Për të festuar ditëlindjen e tyre (data e lindjes e futur në zonën e klientit), anëtarët e Premium përfitojnë gjithashtu një ulje të lartë prej -20% e vlefshme për 7 ditë në të gjithë faqen tonë (duke përjashtuar produktet qe jane aktualisht me cmim ne ulje).. Ato do të jenë ditët tuaja! Ndaj ju ftojmë të jeni klientë Premium dhe të përfitoni!

Ju lutemi vini re, nëse data juaj e përvjetorit ndryshon në llogarinë tuaj të klientit, vetëm një kod do të dërgohet për një periudhë 365-ditore. Kur karta të rinovohet, një kupon i ri 20% do të gjenerohet automatikisht në të njëjtat kushte.
Trajtimet prioritare

Bëhuni i pari në shërbimet tona, pavarësisht nga shuma e porosisë tuaj! Porositë për anëtarët Premium përgatiten dhe dërgohen si prioritet pas vërtetimit të porosise suaj.

Dërgesa

Nëse porosia juaj bëhet për qytetin e Tiranës atëherë ju përfitoni dërgesën falas. Porosia juaj do të vij brenda 24 orëve nga momenti i cili behet porosia. Nëse ndodheni jashtë Tirane atëherë do të përfitoni 5o% ulje në cmimin e dërgesës.

Abonimi Monkey Vape Premium gjendet në hapësirën tuaj personale. Abonim për 3000 Leke Monkey Card Premium i vlefshëm për 1 vit. Duke u abonuar në Monkey Vape Premium, ju pranoni të merrni e-mail komunikimi dhe informacioni komercial në lidhje me avantazhet e abonimit tuaj (postë përvjetore, oferta të përkohshme, njoftime, etj.).

Abonimi Premium është një shërbim personal dhe i patransferueshëm, i bashkangjitur në një llogari të vetme klienti. Prandaj, shërbimet dhe avantazhet që lidhen me kartën janë të rezervuara ekskluzivisht për mbajtësin e saj. Në rast të mospërputhjes me këtë rregull (adresa të shumta dërgese dhe/ose faturimi) Monkey vape rezervon të drejtën të pezullojë përkohësisht ose përgjithmonë vlefshmërinë e abonimit Premium.

Monkey Vape rezervon të drejtën t'ju refuzojë një rimbursim total ose të pjesshëm të abonimit tuaj Premium në rast të mospërputhjes me kushtet e përdorimit. Në rast anulimi të shërbimit Premium nga ana jonë, merr përsipër të rimbursojë anëtarët në formën e një kuponi. Shuma e këtij kompensimi do të llogaritet në përpjesëtim me numrin e muajve të mbetur para përfundimit të vlefshmërisë së kartës suaj Premium.

Monkey Vape Premium

3000 Leke per 1 vit, kaq shume arsye per te bere hapin!