Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Loyalty Program

Sigurohuni qe jeni nje klient i regjistruar ose klikoni ne butonin “Krijo nje llogari sot” per te krijuar nje llogari.

Perfitoni me Monkey Vape Program

Ne jemi shume te emocionuar t’ju ofrojme nje mundesi per besnikerine dhe blerjet tuaja. Ky program eshte aktiv nga Maj 08, 2023 dhe eshte pa afat. Per çdo 10,000 leke qe shpenzoni, do te gjenerohet nje kupon me vlere 500 leke te cilen mund ta perdorni ne faqen tone. Kjo eshte nje menyre e shkelqyer per te kursyer para dhe per te shijuar produktet tona. Mezi presim t’ju shohim se shpejti dhe t’ju ndihmojme te kurseni! Faleminderit per besnikerine tuaj!

Monkey Vape Account

Krijoni nje llogari

Thjesht krijoni nje llogari ne Monkey Vape dhe Loyalty Program eshte aktive menjehere

Monkey Vape Gift

Ju pret nje dhurate

Ne momentin qe krijoni nje llogari, ju keni mundesi te perdorni kod kupon ilovevape

Monkey Vape Purchase Gift

Perfitoni nga blerjet

Dhe sigurisht, pas 10,000 lekeve te shpenzuara do te merrni nje kupon me vlere 500 leke

Njoftim:
1. Programi “We Value Your Loyalty” eshte krijuar me Maj 08, 2023 dhe eshte pa afat.
2. Kuponi me 500 Leke zbritje nuk mund te perdoret per produktet qe aktualisht kane ulje cmimi.
3. Kuponi nuk mund te perdoret per Monkey Vape Premium Card.
4. Ky program eshte vetem per klientet qe nuk kane karten premium.
5. Kuponat nuk mund te transferohen ne nje llogari tjeter.
6. Kuponat nuk kane vlere. Jane vetem per perdorim ne faqen tone.
7. Loyalty Program nuk perfshihet nese porosia behet nepermjet Porosise Se Thjeshte.
8. Ne rezervojme te drejten per te ndryshuar tarifen e kuponit dhe pa paralajmerim. Ndryshimet do te publikohen ne faqen Loyalty Program.

Komente nga klientet ne Google

Vleresimi 5.0 nga 33 Reviews

Arnold D.

Best vape shop in town! Been ordering here for over...

koment i plote...
Marsela K.

Shume e kenaqur me porosine. Sherbimi shume korrekt

koment i plote...
Pavlina J.

Very satisfied with this eshop. Seller recommended me some liquids...

koment i plote...
Rigers B.

Best quality and price. I tried monkey vape and still...

koment i plote...
Simona C.

Great staff. Ordering was smooth. Fast delivery. Thank you!

koment i plote...
Erik H.

Like other here said, hard to find but my taxi...

koment i plote...
Kristi A.

Porosia per ne Vlore me erdhi per 1 dite, jam...

koment i plote...
Valter N.

Cilesi dhe korrektesi 👍 BRAVO

koment i plote...