Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Faq

Vaping mund të bëhet paksa i komplikuar ndonjëherë, kështu që ne kemi përpiluar një listë me pyetje të bëra shpesh për t’ju ndihmuar në rrugën tuaj!

Edhe pse mund të duket e frikshme, pasi të dini bazat, mund të jetë relativisht e lehtë të gjesh vapin e përsosur për ty. Mos harroni nëse nuk gjeni diçka që ju pëlqen, duhet të provoni dhe të provoni kombinime të ndryshme shijesh me vapin tuaj, të gjithë kanë shije të ndryshme dhe ka mijëra shije atje, gjetja e të duhurës mund të marrë kohë, por mos u dorezoni!

Mund të telefononi ose të na dërgoni një mesazh me një përmbledhje të asaj që po kërkoni, ne do të jemi të lumtur t’ju ndihmojmë drejt konfigurimit të përsosur për ju!

Cili është ndryshimi midis një kompleti vape dhe një pod mod?

Nje pod mod eshte nje paisje qe eshte e perbere nga bateria ose trupi i paisjes dhe nga pjesa (pod) rimbushese. Dallimi eshte se ne paisje te tilla, rezistenca apo ndryshe coil nuk mund te ndryshohet. Pasi rezistenca (coili) te jete perdorur mjaftueshem dhe ju ndjeni nje ndryshim te shijes ose vjen pak si e djegur, domethene qe pambuku ne kete rezistence eshte djegur dhe ju duhet qe ta ndryshoni komplet pjesen rimbushese dhe rezistencen qe ka brenda. Paisje te tilla jane te dizenjuara per tu perdorur me sasi te larte nikotine qe zakonisht perdorimi i fuqise te kesaj paisje eshte midis 10W-18W dhe metoda qe perdoret ne keto paisje eshte MTL (mouth to lung).

Ndersa Vape Kit ose kompleti Vape jane paisje qe kane nje fuqi te madhe djegieje te lengjeve, nga 5W – 200W ose me shume, varet nga markat. Ne keto paisje zakonisht ofrohen 2 rezistenca te zevendesueshme. Ne paisje te tilla, rezistencat jane ato qe ndryshohen gje qe ju ben te zgjidhni dhe fuqine ne varesi te rezistencave. Nje shembull i nje marke qe ne kemi Voopoo, kane variante te ndryshme te fuqive nga 12-18watt e deri ne rezistence 60-80W gje qe ben qe ju te zgjidhni fuqine e rezistence ne varesi te kenaqesise se avullit. Ne keto paisje sasia e nikotines eshte e ulet pasi ju merrni sasi te larte avulli.

A kane te gjitha lengjet nikotine?

Nga lengjet qe ne disponojme jane 60ml dhe 120ml dhe sasia e nikotines varet nga kerkesa e perdoruesit. Sasia e nikotines varion nga 0MG-9MG (qe eshte e mjaftueshme).

Ndje nje shije te djegur gjate avullimit!

Nese paisja juaj ka shije te djegur, kjo normalisht do te thote se rezistenca juaj ka djegur pambukun qe ka. Kjo mund te ndodhe per nje sere arsyesh, ndonjehere nese e ndezni paisjen pa sasi te mjaftueshme lengu ne rezervuar(pod), rezistenca do te digjet, gjithashtu mund te ndodhe me kalimin e kohes qe rezistenca degradohet dhe bllokohet. Thjesht ndryshimi i pod ose rezistences do ta zgjidhe kete problem. Ju gjithashtu kur vendosni nje rezistence te re ne rezervuar (pod) duhet qe ta pikoni pak me lengun tuaj rezistencen (pambukun) dhe mepas lereni 5 minuta pa e perdorur. Kjo gje ben te mundur sigurine e rezistences qe mos te digjet pa leng.

Mund te kerkoj ndihme per te zgjedhur?

Po! Ju mund te na shkruani ne whatsapp ne numrin e dhene ne fund te faqes sone ose nese jeni duke e perdorur faqen tone nga telefoni juaj, keni nje ikone te whatsapp-it. Ne do ju ndihmojme me ate qe ju nevojitet.

Sa shpesh me duhet te ndryshoj rezistencen?

Rezistencat mund te ndryshohen sa here te doni, ato mund te ndryshohen kur ju vini re nje renie te shijes ose derisa ato ndalojne plotesisht se funksionuari! Normalisht, perdoruesi do te jete ne gjendje te daloje qe shija qe po perdor dhe lloji i avullit qe po marrin eshte ndryshe nga cfare ka qene kur rezistenca ishte e re. Sa me gjate te perdorni nje rezistence, aq me shume do te degradohet, nje rezistence mund te perdoret