Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Kategori Lengje

Al Carlo

Nje pervoje unike me lengjet Al Carlo

Jeni duke kërkuar për një përvojë unike të përdorimit të vape ? Al Carlo është një markë kanadeze e lëngjeve vape që ofron një shumëllojshmëri shijesh duke kombinuar frutat me duhanin. Nëse dëshironi diçka pak më ndryshe, Al Carlo me…

Lengjet per cigaret elektronike

Lengjet per cigaret elektronike dhe cfare preferohet

Lengjet per cigaret elektronike vijnë në shumë shije të ndryshme në ditët e sotme; ka një diversitet të jashtëzakonshëm nga përzierjet më frutash deri te shijet tradicionale të duhanit. Këtu në Monkey Vape, ekipi ynë ka përpiluar një listë me…

Si te zgjedhim lengun e duhur per cigare elektronike?

Si te zgjedhim lengun e duhur per cigare elektronike?

Si te zgjedhim lengun e duhur per cigare elektronike? Nuk ka kaluar shumë kohë që nga koha kur përdoruesit e vape kishin mundësi tepër të kufizuara për blerjen e lëngjeve për cigare elektronike. Nëse ju nuk do të ishit në…