Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Kategori Cigare Elektronike

Pyetjet E Bëra Zakonisht Rreth Cigareve Elektronike

Pyetjet e bëra zakonisht rreth cigareve elektronike

Pyetjet E Bëra Zakonisht Rreth Cigareve Elektronike Çdo vit, gjithnjë e më shumë njerëz përdorin cigare elektronike. Ato janë bërë shumë të njohura pasi janë kaq të thjeshta për t’u përdorur, tepër të përshtatshme dhe jashtëzakonisht miqësore për përdoruesit. Mbi…

cigare elektronike

Cigaret Elektronike VS Normale

Ne kete artikull do te flasim per dallimet midis Cigareve elektronike apo ndryshe te quajtura Vape dhe cigareve normale. Ky artikull eshte i marre nga nje faqe zyrtare e Mbreterise se Bashkuar Vitet e fundit, cigaret elektronike janë bërë një…