Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Monkey Vape

Monkey Vape

Monkey Vape është një dyqan online i krijuar ne 2019 dhe me bazë në Tiranë. Ne jemi një nga dyqanet kryesore online të cigareve elektronike dhe lengjeve. Ne punojmë për të ofruar modelet më të mira dhe më unike të cigareve & lengjeve me çmimet më të mira të mundshme.

Nje pervoje unike me lengjet Al Carlo

Al Carlo

Jeni duke kërkuar për një përvojë unike të përdorimit të vape ? Al Carlo është një markë kanadeze e lëngjeve vape që ofron një shumëllojshmëri shijesh duke kombinuar frutat me duhanin. Nëse dëshironi diçka pak më ndryshe, Al Carlo me…